Pieropan Le Colombare D.O.C.G. - Recioto di Soave

Aan het begin van de lente worden de halfingedroogde druiven geperst. Na de gisting wordt de jonge wijn twee jaar lang opgevoed in grote vaten van eikenhout. Het resultaat is een bijzondere wijn met een uitstekend evenwicht tussen zuur, alcohol en restsuiker (100 g/l).
Kleur:
Witte wijn biologisch
Herkomst:
Italiƫ, Veneto
Druivensoort
Garganega
Drinkmoment:
Dessert Zoet, Avond / Kaas
Lekker bij:
Vruchtentaarten, Blauwe kazen, Harde kazen
Flesinhoud:
0.5 l

Aan het begin van de lente worden de halfingedroogde druiven geperst. Na de gisting wordt de jonge wijn twee jaar lang opgevoed in grote vaten van eikenhout. Het resultaat is een bijzondere wijn met een uitstekend evenwicht tussen zuur, alcohol en restsuiker (100 g/l).

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.