Fred Loimer Lois Grüner Veltliner Kamptal

Na een selectieve, handmatige oogst krijgen de druiven eerst een inweektijd van 4 uur om zo meer aroma en smaakstoffen voor de wijn te bemachtigen. Dan volgt de vergisting die zich op 20°C. voltrekt. Om de wijn meer structuur en rijkdom mee te geven, rijpt hij voor 4 maanden in roestvaststaal op zijn fijne gist.
Kleur:
Witte wijn biologisch
Herkomst:
Oostenrijk, Kamptal
Druivensoort
Grüner Veltliner
Drinkmoment:
Diner, Lunch, Avond / Kaas
Lekker bij:
Groentegerecht, Voorgerecht, Hoofdgerecht, Vlees, Pasta, Kalfsvlees, Milde kazen
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
12%

Na een selectieve, handmatige oogst krijgen de druiven eerst een inweektijd van 4 uur om zo meer aroma en smaakstoffen voor de wijn te bemachtigen. Dan volgt de vergisting die zich op 20°C. voltrekt. Om de wijn meer structuur en rijkdom mee te geven, rijpt hij voor 4 maanden in roestvaststaal op zijn fijne gist.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.