Proefdoos 'Biologische wijnen' La Dama 6 flessen

Een wijn mag als 'biologische wijn' worden bestempeld, wanneer die is bereid uit 100% biologisch geteelde druiven, dus zonder het gebruik van kunstmest, de toepassing van gentechnologie en met een minimaal gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen. Speciaal voor u stelden wij deze proefdoos samen met uitsluitend biologische wijnen. 1. Twee flessen La Dama Valpolicella Classico Druif: Co...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Rode wijn
Herkomst:
Itali√ę, Veneto
Flesinhoud:
0.75 l

Een wijn mag als 'biologische wijn' worden bestempeld, wanneer die is bereid uit 100% biologisch geteelde druiven, dus zonder het gebruik van kunstmest, de toepassing van gentechnologie en met een minimaal gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen.
Speciaal voor u stelden wij deze proefdoos samen met uitsluitend biologische wijnen.

1. Twee flessen La Dama Valpolicella Classico
Druif: Corvina, Molinara, Rondinella
Proefnotitie: De meest oprechte Valpolicella wijn, waar geen techniek tussen de druiven van de wijngaard en de wijn op tafel staat. Een dagelijkse wijn van grote kwaliteit voorzien van elegantie en plezier dat Italië kan geven.

2. Twee flessen La Dama Valpolicella Classico Ripasso
Druif: Corvina, Rondinella
Proefnotitie: Diep robijnrood van kleur, een bouquet van kers, zwarte peper en vanille. De smaak is warm, omhullend, fluweelachtige tannines textuur, vlezig en aanhoudende finale.

3. Twee flessen La Dama Amarone della Valpolicella
Druif: Corvina, Rondinella, Molinara
Proefnotitie: Wijn met restzoet en intense volle smaak. Ze worden namelijk 3 1/2 maand gedroogd op de zolder van het wijngoed. Daarna een week in de week gelegd om de schil weer toegangkelijk te maken en dan de dubbele tijd dan normaal volgt de fermentatie. 6 tot 8 weken bij 24 graden. Een super geconcentreerde wijn dus.

Voor een uitgebreide wijnbeschrijving, kunt u de informatie op de website raadplegen.

Biologisch gecertificeerde wijn.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.