Les Vignes Pays d'Oc Chardonnay Reserve

Een hele verfijnde Chardonnay van het huis Bourdic van 95% Chardonnay en een klein percentage Viognierdruiven. De smaak is elegant en mondvullend. Deze op en top Chardonnay wordt gemaakt van druiven die op verschillende wijngaarden in de Languedoc worden geoogst. Dankzij een goede selectie van de druif, een koele vergisting en rijping op eikenhouten vaten is dit een typische Chardonnay met veel ro...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Witte wijn
Herkomst:
Frankrijk, Languedoc
Druivensoort
Chardonnay
Drinkmoment:
Diner
Lekker bij:
Vis, Hoofdgerecht, Voorgerecht, Schaal- en schelpdieren, Charcuterie
Flesinhoud:
0.75 l

Een hele verfijnde Chardonnay van het huis Bourdic van 95% Chardonnay en een klein percentage Viognierdruiven. De smaak is elegant en mondvullend. Deze op en top Chardonnay wordt gemaakt van druiven die op verschillende wijngaarden in de Languedoc worden geoogst. Dankzij een goede selectie van de druif, een koele vergisting en rijping op eikenhouten vaten is dit een typische Chardonnay met veel romigheid en frisheid.

Deze geurige witte wijn heeft fruit ( abrikoos, appel) en een hint van vanille in het aroma. De volle, romige smaak is lekker sappig en heeft een fris aanhoudende afdronk. Hierdoor is dit een perfecte wijn om te schenken bij bijvoorbeeld gebakken gamba's, gegrilde zalm of een romige pasta. Ook buiten de maaltijd om een heerlijk volle witte wijn om van te genieten.

Bewaren: binnen 2-3 jaar na de oogst drinken.

Bourdic

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.