Domaine des Cassagnoles Gros Manseng

Domaines des Cassagnoles is het wijnhuis en familiebedrijf van Janine en Gilles Baumann. Hetis gelegen in de Gascogne streek tussen de plaatsjes Agen en Auch ca, 150 km ten zuiden van Bordeaux. Van dit wijnhuis komen ook onze Jardin de Marie en Colombard Sauvignon. De Gros Manseng uit de Gascogne is vol, krachtig en expressief. Gilles Baumann heeft patent op het maken van loepzuivere witte wijn...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Witte wijn
Herkomst:
Frankrijk, Côtes de Gasgogne
Druivensoort
gros manseng
Drinkmoment:
Lunch
Lekker bij:
Vis, asperges
Flesinhoud:
0.75 l

Domaines des Cassagnoles is het wijnhuis en familiebedrijf van Janine en Gilles Baumann. Hetis gelegen in de Gascogne streek tussen de plaatsjes Agen en Auch ca, 150 km ten zuiden van Bordeaux. Van dit wijnhuis komen ook onze Jardin de Marie en Colombard Sauvignon.

De Gros Manseng uit de Gascogne is vol, krachtig en expressief. Gilles Baumann heeft patent op het maken van loepzuivere witte wijnen. Niet alleen de oogst van optimaal rijpe druiven is cruciaal voor de kwaliteit. Ook Gilles’ vakmanschap, ruime ervaring én de volledig geklimatiseerde kelder spelen een belangrijke rol.
In deze altijd koele kelder houdt Baumann zijn wijnen letterlijk en figuurlijk knisperend fris. De Gros Manseng is met zijn volle, ronde smaak en tonen van peer en abrikozen een perfecte begeleider van asperges.
 

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.