Tenuta Sant'Antonio Amarone della Valpolicella Campo dei Gigli

KLIMAAT & TERROIR De zomers zijn warm, de winters relatief mild. De bodems bestaan uit een dunne kalklaag, keien, klei en zand. VINIFICATIE De druiven worden gedurende 3 tot 4 maanden te drogen gelegd op matten in goed ventilerende schuurtjes. In januari begint na het persen de gisting met natuurlijke gisten, gevolgd door 3 jaar opvoeding op nieuw Slavonisch eiken en 12 maanden op fles.
Kleur:
Rode wijn
Herkomst:
Italië, Veneto
Druivensoort
Croatina, Corvina (Veronese), Rondinella, Oselata
Drinkmoment:
Diner
Lekker bij:
Rund, Vlees, Hoofdgerecht, wild
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
16%

KLIMAAT & TERROIR De zomers zijn warm, de winters relatief mild. De bodems bestaan uit een dunne kalklaag, keien, klei en zand. VINIFICATIE De druiven worden gedurende 3 tot 4 maanden te drogen gelegd op matten in goed ventilerende schuurtjes. In januari begint na het persen de gisting met natuurlijke gisten, gevolgd door 3 jaar opvoeding op nieuw Slavonisch eiken en 12 maanden op fles.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.