La Dama Valpolicella Classico (BIO) DOC

De meest oprechte Valpolicella wijn, waar geen techniek tussen de druiven van de wijngaard en de wijn op tafel staat. In het volgende voorjaar klaar de oogst wordt versterkt op de tafel elke dag. De oogst van de druiven gebeurt uitsluitend met de hand, van eind September tot half oktober. De most is gefermenteerd in roestvrij stalen tanks voor ongeveer 15 dagen, de werkingen zijn zeer gevoelig zo...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Rode wijn BIO / HVE
Herkomst:
Italiƫ, Veneto
Druivensoort
Molinara, Rondinella, Corvina
Drinkmoment:
Diner, Lunch
Lekker bij:
gegrild varkensvlees, Varkensvlees, Vlees, Hoofdgerecht, Pasta
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
12,5%

De meest oprechte Valpolicella wijn, waar geen techniek tussen de druiven van de wijngaard en de wijn op tafel staat. In het volgende voorjaar klaar de oogst wordt versterkt op de tafel elke dag.
De oogst van de druiven gebeurt uitsluitend met de hand, van eind September tot half oktober. De most is gefermenteerd in roestvrij stalen tanks voor ongeveer 15 dagen, de werkingen zijn zeer gevoelig zodat de geur en fruit typisch voor deze wijn. Gerijpt in roestvast stalen tanks voor ongeveer 6 maanden, na die het wordt gebotteld en mora in de kelder voor ongeveer 2 maanden voor de release.

Biologisch gecertificeerde wijn.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.