Nuevo Mundo Vina Las Ninas Cabernet Sauvignon

Nadat de Franse wijnfamilie Dauré in 1996 een studiereis naar Zuid-Amerika heeft ondernomen zijn ze zo onder de indruk van de mogelijkheden van met name Chili als wijnland dat ze er besluiten te gaan wonen. Gekozen werd voor de Colchagua vallei, waar veel overeenkomsten met de Franse cultuur aanwezig zijn en waar de beste Chileense wijnen worden gemaakt. Het zijn acht ondernemende Françaises die ...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Rode wijn
Herkomst:
Chili, Colchagua Valley
Druivensoort
Cabernet Sauvignon
Flesinhoud:
0.75 l

Nadat de Franse wijnfamilie Dauré in 1996 een studiereis naar Zuid-Amerika heeft ondernomen zijn ze zo onder de indruk van de mogelijkheden van met name Chili als wijnland dat ze er besluiten te gaan wonen. Gekozen werd voor de Colchagua vallei, waar veel overeenkomsten met de Franse cultuur aanwezig zijn en waar de beste Chileense wijnen worden gemaakt.
Het zijn acht ondernemende Françaises die er het innovatieve project “Las Ninas” in Apalta gaan opzetten. ‘Las Niñas’ is trouwens het Spaans woord voor meisjes. Belangrijk is hun keuze voor Biologische wijnbouw. Een bewuste keuze, want bio-wijnboeren hebben liefde voor hun grond en geven de natuur de ruimte. Zij zijn ervan overtuigd dat juist deze wijnen de toekomst hebben en meer en meer de maatstaf is in plaats van uitzondering. Bij Las Ninas hebben dan ook de ambitie om duurzaam geproduceerde wijnen tegen een aantrekkelijke prijs te kunnen aanbieden.

Biologisch gecertificeerde wijn.

 

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.