Champagne Koechlin Prestige Brut

Wie zich een voorstelling maakt van het goede Franse leven, droomt weg bij de gedachte aan eindeloze wijngaarden, een bruisend glas champagne en het trotse symbool van dit prachtige land: de Eiffeltoren. Al deze unieke eigenschappen zijn gebotteld in de exclusieve champagne van Koechlin. • Champagne Koechlin heeft een RM-label, wat aanduidt dat - in tegenstelling tot het merendeel van de champagn...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Mousserend
Herkomst:
Frankrijk, Champagne
Druivensoort
Chardonnay, Pinot Noir
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
12%

Wie zich een voorstelling maakt van het goede Franse leven, droomt weg bij de gedachte aan eindeloze wijngaarden, een bruisend glas champagne en het trotse symbool van dit prachtige land: de Eiffeltoren. Al deze unieke eigenschappen zijn gebotteld in de exclusieve champagne van Koechlin.
• Champagne Koechlin heeft een RM-label, wat aanduidt dat - in tegenstelling tot het merendeel van de champagnehuizen - het hele champagneproductieproces van plant tot champagne in eigen hand wordt gehouden.
• Koechlin heeft zelf 2.20 hectare in zijn bezit, daarnaast onderhoudt hij de velden van anderen.
• De gaarden van Koechlin zijn sinds 1990 in zijn persoonlijke bezit, hiervoor waren ze al drie generaties lang in het bezit van de familie. De eerste flessen met de naam Koechlin zijn in 1993 uitgebracht.
• De velden van Koechlin bevinden zich in de Côte des Bars. Deze grond is rijk aan klei en kalk.
• De leeftijd van de stokken ligt tussen de 30 en 45 jaar.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.