Il Miogusto Melonsecco

Melonsecco is de nieuwe trend uit Italië. Een droge, fruitige Italiaanse cocktail met frisse watermeloen en een vleugje munt. Deze lekkere combinatie resulteert in een elegant, lichtzoet drankje welke heerlijk is als aperitief maar ook lekker bij de lunch of diner. Verkrijgbaar in een aantrekkelijke zacht rode kurkfles. Zo serveer je dit drankje tot perfectie. Benodigdheden: - Gekoelde fl...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Mousserend
Herkomst:
Italië, Treviso
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
6,9%

Melonsecco is de nieuwe trend uit Italië. Een droge, fruitige Italiaanse cocktail met frisse watermeloen en een vleugje munt.
Deze lekkere combinatie resulteert in een elegant, lichtzoet drankje welke heerlijk is als aperitief maar ook lekker bij de lunch of diner. Verkrijgbaar in een aantrekkelijke zacht rode kurkfles.
Zo serveer je dit drankje tot perfectie.
Benodigdheden:
- Gekoelde fles il miogusto Melonsecco
- Groot wijnglas
- IJsblokjes
- Verse muntblaadjes

Vul het wijnglas met een handjevol ijsblokjes en steek er wat verse muntblaadjes in. Schenk vervolgens de il miogusto Melonsecco tot net over de helft van het glas vol en serveer. Zet de fles Melonsecco in de il miogusto ice bucket en geniet de hele avond van heerlijk gekoelde Melonsecco. Have a great drink!

Enjoy the summer with il miogusto en probeer ook eens onze zomerse Hugo: een droge, fruitige Italiaanse cocktail met frisse vlierbloesem en munt.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.