Hamilton Russell Pinot Noir, Hemel en Aarde Valley

Tim Hamilton Russell, de grondlegger van wijnhuis Hamilton Russell, koos in tegenstelling tot de meeste producenten in de nieuwe wereld, voor terroir. Hij wilde in het relatief koele Walker Bay, 3km van Atlantische Oceaan, die variƫteiten verbouwen die excellente wijnen konden leveren, waarin je de specifieke herkomst herkent. De Pinot Noir is een wijn die 9 maanden op vat heeft gelegen en daarna ...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Rode wijn
Herkomst:
Zuid-Afrika, Walker Bay
Druivensoort
Pinot Noir
Drinkmoment:
Diner
Lekker bij:
Rood vlees, Vlees, Hoofdgerecht, gegrild rundvlees, Rund
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
13,5%
Deze wijn is niet meer leverbaar.

Tim Hamilton Russell, de grondlegger van wijnhuis Hamilton Russell, koos in tegenstelling tot de meeste producenten in de nieuwe wereld, voor terroir. Hij wilde in het relatief koele Walker Bay, 3km van Atlantische Oceaan, die variëteiten verbouwen die excellente wijnen konden leveren, waarin je de specifieke herkomst herkent. De Pinot Noir is een wijn die 9 maanden op vat heeft gelegen en daarna een malolactische fermentatie is ondergaan. Deze Pinot Noir die als beste van Zuid- Afrika wordt beschouwd, is enigszins ingetogen en heeft complexe fruitaroma's en impressies van aardse tonen. De smaak is intens met fijne tannines en een goed nablijvende afdronk.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.