Audacia Wine Estate Premium Red Blend No Sulphur Added

Audacia richt zich op de import en promotie van de unieke wijnen van Audacia Wine Estate. Heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen zonder toegevoegde sulfieten én conserveringsmiddelen! De wijnen van Audacia onderscheiden zich doordat er géén sulfieten en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd, vol van smaak zijn en gedurende minimaal 10 jaar bewaard kunnen blijven.   Audacia Nederland maakt gebru...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Rode wijn
Herkomst:
Zuid Afrika, Stellenbosch
Druivensoort
shiraz, Merlot
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
14%
Deze wijn is niet meer leverbaar.

Audacia richt zich op de import en promotie van de unieke wijnen van Audacia Wine Estate. Heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen zonder toegevoegde sulfieten én conserveringsmiddelen!

De wijnen van Audacia onderscheiden zich doordat er géén sulfieten en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd, vol van smaak zijn en gedurende minimaal 10 jaar bewaard kunnen blijven.

 

Audacia Nederland maakt gebruik van de wereldwijde ‘VRIJ VAN ….’ megatrend op het gebied van de wijnbehoeften van de consument. De unieke wijnen van Audacia zullen u helpen uw ‘gezondere levensstijl’ te vergroten en te blijven genieten van een goed glas wijn als tegenwicht voor de gemiddelde wijnen met toegevoegde sulfieten en conserveringsmiddelen.

​De wijnen van Audacia zijn uniek gepatenteerde rode wijnen die op Rooibos gerijpt zijn. Bij de productie is gebruik gemaakt van inheemse Zuid-Afrikaanse houtsoorten en taninnes, die extreem rijk zijn aan unieke antioxidanten/polyfenolen, daardoor kan de wijn op een natuurlijke manier bewaard worden.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.