Disclaimer

  1. Sterwijnenthuis verkoopt wijnen die geschonken worden in restaurants met een Michelin ster, restaurants uit de Gault Millaut, restaurants uit de top 100 van Lekker, restaurants met waardering Bib Gourman of zijnde Rising Star in Nederland. Sterwijnenthuis.nl heeft niet alle wijnen uit de genoemde restaurants in het assortiment maar een selectie daaruit.
  2. Sterwijnenthuis haalt de informatie voor het bepalen van het assortiment onder meer uit de wijnkaarten van onder 1 genoemde restaurants. Sterwijnenthuis doet er alles aan om die informatie actueel te houden maar kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden daarin. Indien u ziet dat een wijn niet meer door een restaurant wordt geschonken verzoeken wij u ter controle de meest recente wijnkaart te mailen naar info@sterwijnenthuis.nl
  3. Het is mogelijk dat Sterwijnenthuis een andere jaargang van een wijn levert als die op de wijnkaart staat van een restaurant. Tevens is het mogelijk dat op de afgebeelde foto's van wijnflessen op Sterwijnenthuis een ander jaartal staat dan geleverd wordt.
Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.