Vietti Barbaresco Masseria D.O.C.G. - Barbaresco

De wijn verblijft 13 dagen in open rvs-tanks bij 30 tot 32°C voor de alcoholische gisting, kort daarop gevolgd door de malolactische gisting. Dan 24 maanden opvoeding op hout en 2 maanden rust in rvs-tanks voor het assembleren en klaren. Ongefilterd gebotteld.
Kleur:
Rode wijn
Herkomst:
Italië, Piemonte
Druivensoort
Nebbiolo
Drinkmoment:
Diner, Lunch, Avond / Kaas
Lekker bij:
Gestoofd vlees, Rood vlees, Vlees, Hoofdgerecht, Ree, wild, Pasta, Harde kazen
Flesinhoud:
0.75 l

De wijn verblijft 13 dagen in open rvs-tanks bij 30 tot 32°C voor de alcoholische gisting, kort daarop gevolgd door de malolactische gisting. Dan 24 maanden opvoeding op hout en 2 maanden rust in rvs-tanks voor het assembleren en klaren. Ongefilterd gebotteld.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.