Badet-Clément CORETTE Chardonnay Vin de Pays/IGP d’Oc

Deze, exclusief voor de vakhandel en horeca ontwikkelde serie wijnen bestaat uit 8 producten, telkens vervaardigd uit één enkele druivensoort. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van de CORETTE wijnen (o.a. etiketten, flessen en presentatie op de website). De CORETTE serie bevat 8 mono-cépage wijnen uit de Pays d’Oc: 4 rode, 3 witte en 1 rosé wijnen. CORETTE staat voor pure, zuivere en ...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Witte wijn
Herkomst:
Frankrijk, Languedoc
Druivensoort
Chardonnay
Drinkmoment:
Diner, Avond / Kaas
Lekker bij:
italiaans, Mediteraans, Hoofdgerecht, Vis, Tarbot, Milde kazen, Schaal- en schelpdieren
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
13,5%

Deze, exclusief voor de vakhandel en horeca ontwikkelde serie wijnen bestaat uit 8 producten, telkens vervaardigd uit één enkele druivensoort. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van de CORETTE wijnen (o.a. etiketten, flessen en presentatie op de website). De CORETTE serie bevat 8 mono-cépage wijnen uit de Pays d’Oc: 4 rode, 3 witte en 1 rosé wijnen. CORETTE staat voor pure, zuivere en (h)eerlijke wijnen voor elke dag; wijnen waarbij de geur- en smaakeigenschappen van de druif goed tot uiting komen. De chique en stijlvolle uitmonstering zorgen op elke tafel voor de juiste beleving.
De wijn heeft een prachtige goudgele kleur en geeft geuren af van zowel fris fruit (peren en groene appel) als noten. De smaak is elegant en mondvullend. De aromatische finale bevat subtiele smaken van abrikoos, vanille en eiken. Bewaren: binnen 2-3 jaar na de oogst drinken.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.