Dao Sul Cabriz Tinto Biologico

KLIMAAT & TERROIR Landklimaat met droge, hete zomers en koude winters. De bodems bestaan uit graniet, met een bovenlaag van grind en klei. VINIFICATIE De ontsteelde druiven vergisten in roestvrijstalen tanks, waarbij de most regelmatig wordt omgeroerd, De wijn rijpt 18 maanden in RVS en dan nog 3 maanden op fles. Biologisch gecertificeerde wijn.
Kleur:
Rode wijn BIO / HVE
Herkomst:
Portugal, dao
Druivensoort
Touriga Nacional, Aragonez
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
12%

KLIMAAT & TERROIR Landklimaat met droge, hete zomers en koude winters. De bodems bestaan uit graniet, met een bovenlaag van grind en klei.

VINIFICATIE De ontsteelde druiven vergisten in roestvrijstalen tanks, waarbij de most regelmatig wordt omgeroerd, De wijn rijpt 18 maanden in RVS en dan nog 3 maanden op fles.

Biologisch gecertificeerde wijn.

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.