Bernardus Wines Provence Rosé Golden State Coteaux d'Aix en Provence 75 cl

De wijngaarden bevinden zich in de regio Côteaux d’Aix-en-Provence, 16 km ten noorden van Aix-en-Provence en bieden een prachtig uitzicht op het Luberon gebergte en de met sneeuw bedekte Alpen. Het mediterrane klimaat wordt beïnvloed door de Mistral, een sterke wind die een welkome verkoeling biedt in het droge en zonnige klimaat met jaarlijks 2.900 uren zonneschijn. De koele klei-kalksteenbodems ...

lees complete omschrijving »

Kleur:
Rosé wijn BIO / HVE
Herkomst:
Frankrijk, Prôvence
Druivensoort
Grenache, Cinsault, Cabernet Sauvignon, Syrah
Flesinhoud:
0.75 l
Alcoholpercentage:
12,5%

De wijngaarden bevinden zich in de regio Côteaux d’Aix-en-Provence, 16 km ten noorden van Aix-en-Provence en bieden een prachtig uitzicht op het Luberon gebergte en de met sneeuw bedekte Alpen. Het mediterrane klimaat wordt beïnvloed door de Mistral, een sterke wind die een welkome verkoeling biedt in het droge en zonnige klimaat met jaarlijks 2.900 uren zonneschijn. De koele klei-kalksteenbodems staan bekend om het vergeven van een minerale toets, typisch voor  roséwijnen van hoge kwaliteit. Deze biologische rosé wordt gemaakt met respect voor de bodem en de omgeving; het terroir mag spreken. 

Top biologisch geproduceerde rosé. Op Chateau La Coste, in het hart van de Provence, waar de beste wijnen worden gemaakt met respect voor de bodem en het milieu. En met grote passie. Bernardus Rosé, een Franse premium rosé met een vleugje Californië.

 

 

Wij gebruiken cookies om onze site beter te maken.